Vienoje porcijoje - 340 kcal.

Gaminimo eiga

Razinas nuplaukite, užpilkite romu arba konjaku, palikite 30 min.

Sausainius susmulkinkite trintuvu, 4 obuolius nulupkite ir sutarkuokite vidutinio smulkumo tarka. Sultis nusunkite.

Į vieną indą sukrėskite tarkuotus obuolius, razinas, suberkite sausainius, cukraus pudrą, riešutus, tarkuotą citrinos ir apelsino žievelę ir gerai išmaišykite. Masę sukrėskite į lėkštę, suformuokite taisyklingą paplotį. Obuolį supjaustykite skiltelėmis.

Tortą papuoškite plakta grietinėle, obuolio skiltelėmis ir šokolado gabaliukais. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve 3 val.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai