Gali kilti klausimas, iš kur ta drąsa ir toks beribis pasitikėjimas tiek savimi, tiek jį supančia aplinka? Jazminas negirdi, jis gyvena tyloje, todėl jo galvelės nedrumsčia jokia garsų maišalynė. Kaip jis dėl to jaučiasi? Ogi kuo puikiausiai!

Nes jaučiasi turįs privilegiją daryti viską kaip jam atrodo, jo niekada nenuliūdins piktas paburnojimas ir iš miegų nepažadins atsidarančio šaldytuvo garsas. Bet jis puikiai vadovaujasi tuo, ką mato, užuodžia ir jaučia širdimi.

Taip, Jazminas tikras paauglys, todėl dūksta, žaidžia, laksto, nori viską pažinti, bet po dienos nuotykių jis susirango žmogui ant kelių ir tyliai murkia, kalbasi, bendrauja ženklais, pasakoja, ką nuveikė, nelaukdamas jokio atsakymo, jam tiesiog patinka būti šalia žmogaus.

Jis – švelnus, draugiškas, tvarkingai naudojasi kraiku, moka prajuokinti ir paguosti. Jazminas gali gyventi tik namuose. Apie lauką jis ir nesvajoja, nes jaučiasi turįs pakankamai reikalų ir uždaroje patalpoje. Kokios jo svajonės? Turbūt vienintelė – rasti mylinčius šeimininkus ir gyventi kartu.

Jeigu galite išpildyti šią Jazmino svajonę, skambinkite jo globėjai Margaritai tel.nr. 8 606 98473 (Vilnius) darbo dienomis 10 - 14 val. ir savaitgaliais. Taip pat galite skambinti „Naminukams“ tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius). Jei niekas neatsiliepia, pabandykite paskambinti vėliau.