Oskaro laureatas tuomet paprašė rašytojo Larry Golino padėti sukurti scenarijų apie islamo teroristus, kuriems vadovauja į teroristinės grupuotės "al Qaeda" lyderį Osamą bin Ladeną panašus besislapstantis kovotojas.

Tirdamas medžiagą filmui apie teroristus, kurie susprogdina Niujorko valstijos pastatą, R.de Niro kalbėjosi su Centrinės žvalgybos valdybos (CŽV) šnipais, Didžiosios Britanijos slaptosios žvalgybos (žinomos kaip MI-6) agentais ir O.bin Ladeno padėjėjais.

Aktorius dabar jau galėtų režisuoti šį filmą ir pats atlikti jame pagrindinį vaidmenį, kartu su Mattu Damonu r Angelina Jolie, tačiau atsisakė tai daryti, kai jo nuojauta pasitvirtino.

"Tai apmaudžiai praleista proga. Jei šis filmas būtų pasirodęs prieš rugsėjo 11-ąją, Bobas būtų tapęs daugiau nei genijumi, - skundėsi L.Golinas. - Tačiau jis pasirinko saugią istoriją".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją