Negalėjau numoti į juos ranka, todėl pradėjau šerti. Žinoma, šuniukai ir liko mūsų sodyboje. Mes žiemą sodyboje negyvename, ieškojome jiems namų, bet suradome tik patinėliui, jį paėmė puikūs žmonės iš Luokesos miestelio, o kalytės taip niekas ir nepanoro paimti.

Šiaip ne taip radome, kas ją išmaitins per žiemą, ją sterilizavome, vakcinavome ir vėl ieškome jai arba pastovių namų, arba kad palaikytų ją per žiemą.

Kalytė – labai baikšti, liūdnų akių, nepasitikinti žmonėmis (aiškiai buvo skriausta šeimininkų, išmetusių šuniukus likimo valiai), todėl jai būtinai reikia surasti namus, kuriuose ją mylės ir niekada nebeišduos...

Jai yra dveji metai, kalytė nedidelio ūgio, neveislinė, bet nepaprastai miela. Vaikai jai davė vardą Bela. Jei tik galėčiau, niekam jos neatiduočiau, bet neturiu galimybės jos paimti, todėl labai viliuosi, kad ją priglaus geri žmonės...

Tikiuosi, kad kas atsilieps, norėdamas pagelbėti... Gal kas turi namus su kiemu? Kalytė puikiai saugo teritoriją, pranešdama apie ateinantį svetimą žmogų, bet tik jei yra nepririšta, nes kitu atveju bijo atkreipti į save dėmesį, kad kilus pavojui, negalės pasprukti (turbūt ją „skaldė“, kai buvo pririšta).

Susisiekti: tel.nr. 860177202 (Vidmantas)