Pasirodo, iki dvidešimties metų Žilvinas buvo labai geras vaikas – nelakstė paskui merginas, nevartojo alkoholinių gėrimų ir klausė močiutės. Bet jau paskui prasidėjo: po audringų vakarėlių kišenėse šlamėdavo kazino išlošti doleriai, laisvai liejosi alus... Žilvinas sako ir dabar dar prisimena tą dieną, kai jis, pirmakursis studentas ir pionierių stovyklos vadovas, pirmą kartą paragavo šio tauraus lietuviško gėrimo...

Nors Žilvinas tvirtina, jog vertinti moteris pradeda nuo veido, tačiau kai pirmą kartą sutiko Ireną Starošaitę, pirmiausia dėmesį atkreipė anaiptol ne į šią kūno vietą... „Jei su veidu ne kaip, tai žiūri, kad krūtinė būtų. O jei viskas tvarkoj, tuomet krūtinė prapuola bendrame kontekste. Svarbiausia – bendras kontekstas“, - prisipažino Žilvinas. Gal todėl žmonai valgyti į lovą neatneša, bet kartais dovanoja gėlių.

Dar pamatysite, kaip Lietuvos estrados žvaigždė bandė išvengti baudos už greičio viršijimą ir kuo šeima užsiiminėjo visų lietuvių numylėtame Egipte.

„Panelės TV“ kūrybinė grupė taip pat filmuos pasaulio galiūno Žydrūno Savicko fotosesiją ir pamatysite, kokia gėda nutiko Plaštakei.

„Panelės TV“ rodoma sekmadienį 14 val. per LNK. Kartojimas 24 val. per TV1.