„Requiem“ atsigavo

Pasak dainininko, savaime atėjo laikas pasikeitimams, draugai ir aplinkiniai išstūmė į viešumą ir to rezultatas – vėl pradėsianti savo veiklą atsinaujinusi grupė „Requiem“. „Turbūt trūksta manęs Lietuvos šou biznio padangėje“, - ironizavo T. Krivickas.

„Per daug jokių pastangų nedėjau, muzika niekada nebuvo manęs palikusi, visada turėjau gitarą, su ja grojau, kūriau dainas, visada gyvenau su muzika, netgi tada, kai nieko neveikiau, kai gyvenau pasislėpęs pogrindyje“, - sakė roko dainininkas.

Atsinaujinusioje grupėje pasikeitė kolektyvo sudėtis, nes iš senųjų „Requiem“ liko tik vokalistas Psichas ir būgnininkas Šniras (Marius Šniras), tad nuo šiol scenoje bus galima pamatyti penkis „Requiem“ muzikantus.

„Skiriamojo ženklo nebus“, - apie vizualinį grupės įvaizdį šnekėjo T. Krivickas. Dainininkas teigė, jog yra nusistatęs prieš visokias mados diktatūras. „Man šlykštu žiūrėti, kai žmonės stengiasi vieni už kitus gražiau atrodyti, pamiršdami, jog yra didesnė vertybė už skudurus – tai širdis“, - teigė arogantiškasis atlikėjas.

Filosofuodamas apie materialių vertybių laikinumą dainininkas sakė, jog dainos išlieka ilgiau už bet kokį skudurą. „Viską žmonės pamiršta, bet skudurus pamiršta greičiau“, - dėstė savo mintis Psichas.

Visos dainos - apie meilę

T. Krivickas pažadėjo per artėjantį savaitgalį įvyksiantį pirmąjį grupės koncertą parodyti tai, kas „visą šitą laiką, visą tylėjimo laikotarpį glūdi mūsų širdyse“. Be abejo, pasak dainininko, bus ir senų dainų. „Visos dainos - apie meilę“, - juokėsi dainų atlikėjas. „Meilė visą laiką su manim, visą mano gyvenimą. Be jos nieko nebūtų“, - savo įkvėpimo šaltinį atskleidė pašnekovas.

„Priežastis, dėl ko aš esu „tipo“ muzikantas, yra labai paprasta – taip yra todėl, kad mano galvoje skamba muzika ir iš manęs ta muzika sklinda. Kaip galiu jos nerašyti ir nedainuoti“, - muzikavimo motyvus įvardijo Psichas.

„Jeigu einu į sceną groti, tikiuosi, jog ateina žiūrovai paklausyti, ką aš groju, kas iš mano vidaus išlindo“, - apie koncertus samprotavo atlikėjas. Paklaustas, kiek planuoja pasirodymų, dainininkas atsakė labai „konkrečiai“ ir lakoniškai: „pakankamai“.

Rudenį grupė „Requiem“ žada išleisti albumą, kurį netrukus pradės įrašinėti savo naujojoje įrašų studijoje.

Pastovumas užknisa

„Pastovumas užknisa“, - sakė Psichas. Pasakodamas apie įvairiausius pokyčius savo gyvenime dainininkas sakė, jog „kai yra pastoviai gerai – užknisa, reikia visokių sukrėtimų, kai pastoviai blogai – irgi užknisa“.

„Viskas pavyko savaime“, - apie baro atidarymą pasakojo T. Krivickas. Laikydamas save žemesnio nei vidutinio socialinio sluoksnio atstovu dainininkas teigė, kad ne visada investicijos ir pinigai viską lemia, tai klaidinga žmonių nuomonė.

Visko galima pasiekti savo pastangų dėka. „Visada norėjau turėti kokį nors bariuką, tai dabar ir turiu“, - apie savo naująjį verslą pasakojo pašnekovas ir pridūrė, jog visai nesunku turėti savo verslą Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją