Per 32 metus „Opel“ iš viso pardavė 12 mln. „Corsa“ automobilių visoje Europoje. Penktos kartos automobilis nuo surinkimo linijos Eisenacho ir Saragoso gamyklose pradės riedėti metų pabaigoje.

4,02 m ilgio „Corsa” siūlo, vairavimo malonumą, komfortą ir tikslumą, tai yra viską, ką klientai gali rasti didesnio dydžio ir daug brangesniuose automobiliuose. Bet tai ne tik apie madas mieste – tai kas vyrauja „pakuotės” viduje, taip pat svarbu Paryžiuje.

„Corsa E” variklių gamoje bus naujas trijų cilindrų 1,0 l „ECOTEC” turbo variklis (90 AG arba 115 AG), 1.4 l/100 AG, taip pat atmosferiniai 1.2 l ir 1.4 l varikliai, išvystantys 70 AG ir 90 AG. Dar galima rinktis atnaujintą, taip pat „Euro 6” taršos standartą atitinkantį 1.3 l CDTI turbodyzelį (75 AG ir 95 AG).

Su nauja „Corsa“ bus pasiūlyta ir naujos kartos šešių laipsnių automatinė pavarų dėžė, bei visai nauja automatizuota mechaninė pavarų dėžė „Easytronic 3,0“.

„Corsa“ salono svarbiausias akcentas – „IntelliLink“ informacijos ir pramogų sistema su 7 colių spalvotu jutikliniu ekranu.

„Corsa“ modelyje įdiegtos modernios vairuotojo pagalbinės sistemos: automobilio statymo pagalbinė sistema, kuri automatiškai atlieka automobilio statymo manevrus, nematomos kliūties šone įspėjimo įranga numato kliūtis 3 m nuo automobilio šono kairėje ir dešinėje pusėje, o LED įspėjimo indikatorius užsidega šoninio vaizdo veidrodėlyje. Pagalbinė įkalnėn pajudėjimo sistema montuojama bazinėje versijoje ir užlaiko stabdžius apie 2 sek., kuomet pradedama važiuoti į kalną ir koja nuimama nuo stabdžių pedalo. Todėl „Corsa“ nepariedės atgal tokiose situacijose, kai važiuojama spūstyje, ar bandoma automobilį pastatyti įkalnėje.

Daugiau informacijos apie naujos kartos „Opel Corsa“ bus paskelbta Paryžiuje.
Opel Corsa
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)