"People" taip pat įvertino Julios Roberts motinystę - šios "Oskaro" laureatės, kuri lapkritį pagimdė dvynukus, atvaizdas puošia specialaus žurnalo numerio, skirto "50-čiai gražiausių žmonių", viršelį. Šis numeris prekyboje pasirodys penktadienį.

J.Roberts tai jau trečias - rekordinis - kartas, kai ji tampa numerio "Beautiful People" "viršelio mergina". Į šį gražiausių žmonių sąrašą ji įtraukta jau devintą kartą - tiek, kiek ir Halle Berry.

Į sąrašą pakliuvo ir šiemetinių geriausių aktoriaus bei aktorės "Oskarų" laureatai Jamie Foxxas, vaidinęs filme "Rėjus", ir Hilary Swank iš "Merginos, vertos milijono", taip pat - aktorius Orlando Bloomas ir dainininkai Jennifer Lopez, Alicia Keys, Usheris.

Tarp sąrašo televizijos žvaigždžių yra Eva Longoria iš "Namų šeimininkių", o tarp sportininkų - Davidas Beckhamas ir Marija Šarapova.

Antrą kartą į šį sąrašą įtraukta 51 metų Oprah Winfrey, kuri žurnalo skaitytojams atskleidė savo grožio paslaptį: "Tai protingos mitybos, energingų pratimų ir patogaus jautimosi savame kūne derinys".

Į sąrašą pateko ne viena pora - dainininkas Sealas ir manekenė Heidi Klum, ispanų aktorė Penelope Cruz ir dabartinis jos draugas Matthew McConaughey, Jude'as Law ir Sienna Miller.

Sklido kalbos, kad A.Jolie ir B.Pittas, kartu vaidinantys filme "Ponas ir ponia Smitai", užmezgė meilės romaną, tačiau viešai to aktoriai nėra pripažinę. Gandus dar labiau pakurstė tai, kad sausį B.Pittas ir jo žmona Jennifer Aniston nusprendė gyventi atskirai. Vėliau J.Aniston padavė skyrybų prašymą.

Gražiausių žmonių sąrašas buvo sudarytas apklausus maždaug pusę milijono interneto vartotojų. Šiemetinis sąrašas nustebino ir tuo, kad jame nėra tokių ankstesnių nuolatinių jo žvaigždžių kaip George'as Clooney, Nicole Kidman ir Uma Thurman.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją