Ją prižiūrėję žmonės išvyko į užsienį ir tiesiog paliko sodyboje, gindamiesi, kad katytė niekada ir nebuvo jų, jog tik pašerdavo... Ir nejautė jokios pareigos nei sterilizuoti, nei pasirūpinti jos likimu, kai išvyks.

Iš Naujanerių parsivežėme šešis maždaug 2 mėn. šios katytės mažylius – baikštučius, bet beprotiškai gražius. Kačiukų mamą, vardu Tigra, sterilizavome. Ją kiek galės, pašers soduose gyvenantys kaimynai, kurie bendromis jėgomis ir apmokėjo katytės sterilizaciją (ačiū Jiems!). O kačiukai – išskirtinai gražūs!

Dominuoja balti, kai kurie su „pilkšvom beretėm“, vadoje – dvi mergaitės (visiškai balta pūkuota ir balta pūkuotukė su pilka „kepurėle“), visi kiti – kačiukai, ir net du iš jų – skirtingų spalvų akimis!

Trys kačiukai yra laikinoje globoje pas Viktoriją ir trys – „Naminukų“ kambarėlyje. Visi mažyliai yra apipurkšti nuo blusų ir po kartą „nukirminuoti“. Turėdami galimybę kažkuriam iš jų padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).