Ryškiausiai ši tendencija išreikšta „Etro“, „Oscar de la Renta“, „Dolce&Gabbana“ ir „Valentino“ kolekcijose.
Brutalių akcentų gerbėjams – dekoratyviniai užtrauktukai. Jokios prasmingos funkcijos neatliekantys užtrauktukai bet kokiam drabužiui suteikia šiek tiek agresyvumo. Puikūs šios tendencijos pavyzdžiai – „Diesel“ ir „Dries Van Noten“ kolekcijose.
Gyvūnų raštus pakeitė pačių gyvūnų vaizdavimas. Pavyzdžiui, „Antonio Marras“ pasirinko vilkus, o „Dolce&Gabbana“ pirmenybę teikia kitiems miško gyventojams: voveraitėms, lapėms ir pelėdoms.
Miško istorija madoje palieka vis svarbesnį pėdsaką, todėl čia galima rasti medžių raštų ar miško nuotraukų. Ryškiausi pavyzdžiai – „Valentino“, „Tess Giberson“ ir „Traсy Reese“ kolekcijose.
Iš pavasario-vasaros sezono į rudens-žiemos sezoną perėjo prabangūs gėlių raštai, primenantys vešlias gėlių klombas botanikos sode. Gėlių motyvams rudens-žiemos sezono modeliuose pirmenybę teikia „Emanuel Ungaro“, „Valentino“, „Antonio Marras“, „Giambattista Valli“, „Louis Vuitton“ ir kiti.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją