Kaip BNS sakė KTU studentų atstovybės atstovas ryšiams su visuomene Tautvydas Čivas, atidarymo dieną Kauno sporto halėje bus renkamas misteris studentas, specialia tai proga sukurta ir KTU himną sudainuos grupė "Skamp", taip pat koncertuos Andrius Mamontovas.

Kitomis dienomis taip pat numatoma surengti daug įvairių renginių.

"Tai ir studentų lenktynės troleibusuose, bus organizuojamos įvairios kitos linksmos rungtys, vyks naktinis krepšinio turnyras, kai bus žaidžiama per naktį neoniniais kamuoliais laužų šviesoje, visą savaitę Kaune karaliaus įvairiausia šiuolaikinė muzika, ir ji skambės ne tik įprastoje klubų bei kavinių aplinkoje, bet ir troleibusuose, traukinyje Kaunas-Marijampolė-Kaunas, Kauno paveikslų galerijoje", - kalbėjo T.Čivas.

Gegužės 1 dieną, minint Lietuvos įstojimo į Europos Sąjungą metines, studentai mieste surengs šventinį paradą, paskui prie Aleksoto tilto ant abiejų Nemuno krantų pasodins 6,5 tūkst. begonijų žiedų. Viename upės krante iš gėlių bus susodinti žodžiai "Aš myliu Lietuvą" kitame -"Aš myliu Kauną".

Festivalį vainikuos studentų miestelyje vyksiančios tradicinės kasmetinės RAFES dienos, kur taip pat bus įvairių koncertų ir netradicinių varžybų.

KTU festivaliai rengiami kas penkerius metus nuo 1956 metų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją