Po kelių savaičių pareigūnai surado vaizdo įraše matomo automobilio „VW Bora“ vairuotoją D. K. (gim. 1987 m.) ir surašė jam administracinio teisės pažeidimo protokolą už tai, kad liepos 23 d. Kaune, Islandijos pl., 17.55 val. vairuodamas automobilį „VW Bora“ nepasirinko saugaus važiavimo greičio, kelio vingyje nesuvaldė automobilio, kirto priešingus transporto srautus skiriančią ištisinę siaurą ženklinimo liniją, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, dėl ko priešpriešais važiavęs automobilis, siekdamas išvengti susidūrimo, privalėjo staigiai stabdyti ir keisti važiavimo kryptį.

Už šį pažeidimą penktadienį vairuotojui D. K. buvo paskirta administracinė nuobauda – 600 Lt bauda ir 4 mėn. atimta teisė vairuoti.

Pastaruoju metu šalies keliuose įvyksta daug skaudžių įvykių. Susidariusi situacija kelia susirūpinimą, todėl pareigūnai prašo prisiminti, kad kelyje svarbiausia yra žmogus – vairuojantis, važiuojantis, einantis. Todėl reikia ne tik nepamiršti laikytis KET, bet ir būti atidžiu bei atsakingu eismo dalyviu. Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)