Paskutinis išvykimas iš Travemundės į Klaipėdą įvyks rugpjūčio 23 dieną.

„Dabartiniai prekybiniai ginčai tarp ES ir Rusijos stipriai veikia pervežimų šiuo maršrutu apimtis. DFDS įvertino, kad krovinių srauto kritimas sumažins gaunamas pajamas iki kompanijai nepriimtino lygio, todėl nusprendė stabdyti pervežimus šiuo maršrutu, kol tarptautinės prekybos apimtys normalizuosis“, rašoma bendrovės pranešime.

„Tikimės, kad mūsų klientai supras šį sprendimą – darysime viską, kad, naudodami maršrutą tarp Klaipėdos ir Kylio, patenkintume jų poreikius. Keltai tarp Klaipėdos ir Kylio išvyksta šešis kartus per savaitę iš kiekvieno uosto”, – sakė „DFDS Baltic“ viceprezidentas Anders Refsgaard.

„Tikimės, jog tai laikinas sprendimas, todėl išsaugosime biurą Travemundėje. Klaipėdoje dirbančio personalo ir biuro teikiamos paslaugos taip pat liks nepakitusios. Iki atskiro įspėjimo šio maršruto keltas bus naudojamas kitose plataus DFDS maršrutų tinklo kryptyse“, – pridūrė jis.

Maršrutas Klaipėda – Travemundė buvo atidarytas šių metų birželio 14 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)