„Autovici“, priklausanti „Vičiūnų“ įmonių grupei, nuo šiol valdys Vilniuje, Ukmergės g. įsikūrusį „Peugeot“ prekybos bei techninės priežiūros centrą.

Pasak bendrovės „Autovici“ vadovo Šarūno Matijošaičio, ketinama pardavinėti ne tik „Peugeot“ automobilius, bet ir šio gamintojo motorolerius bei dviračius.

„Peugeot“ importuotojos Baltijos šalyse, bendrovės „KW Bruun Baltic“ generalinis direktorius Rasmus Tali sako, kad bendradarbiavimas su „Autovici“ ne tik Kaune, bet ir Vilniuje buvo pasirinktas dėl šios įmonės vizijos, ilgalaikės patirties ir investavimo galimybių.

„Autovici“ neatsitiktinai buvo pasirinkta atstovauti „Peugeot“ iš daugelio kitų potencialių kandidatų. „Autovici“ pateiktas verslo planas buvo įvertintas kaip geriausia „Peugeot“ prekės ženklo ateities regione vizija“, – sako jis.

R. Tali teigimu, „Peugeot“ yra vienas rinkos lyderių Skandinavijos šalyse, Latvijoje ir Estijoje, o „Autovici“ Vilniaus salono atidarymas yra vienas iš svarbiausių žingsnių stiprinant „Peugeot“ prekybos tinklą ir pritraukiant naujų klientų Lietuvoje.

„Peugeot“ automobilių saloną ir techninės priežiūros centrą, įsikūrusį Vilniuje, Ukmergės g., „Autovici“ pirko iš ankstesnės oficialios „Peugeot“ atstovės, bendrovės „Žibintas“. Nauji šios markės atstovai Vilniuje perims ir visų dabartinių garantijos sutarčių galiojimą.

„Peugeot“ salonui Vilniuje vadovaus Renata Odinienė, turinti 17 metų darbo automobilių versle patirtį.
Už klientų automobilių techninę priežiūrą ir aptarnavimą Vilniaus salone bus atsakingas Sigitas Jurkevičius, ilgametis automobilių servisų vadovas.

„Autovici“ istorija prasidėjo 1997 m., kai buvo atidarytas pirmasis automobilių servisas. Nuo 1999 m. pradėta „Peugeot“ automobilių prekyba, o 2001 m. duris atvėrė automobilių salonas Kaune.
Nuo 2007 m. tapo oficialiu „Opel“ automobilių įgaliotuoju atstovu Kaune. Iki šiol įmonė valdo 4 automobilių servisus Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)