Pikniką jau trečius metus iš eilės organizuoja natūralaus gruziniško mineralinio vandens „Borjomi“ atstovybė Lietuvoje. Organizuojant pikniką į pagalbą buvo pasitelkta Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija, kuriai priklausantys profesionalai ne tik keps vištieną, bet ir mielai dalinsis savo žiniomis su visais pikniko dalyviais, mokydami juos, kaip išsikepti mėsos patiekalus lauke.

100 kg aukščiausios kokybės „Premium“ marinuotos vištienos renginiui sutiko padovanoti „Vilniaus paukštynas. Renginio organizatoriai ketina išdalinti rekordinį skaičių „Borjomi“ buteliukų – net 3 tūkstančius.

„Piknikai Lietuvoje daug kam siejasi su ant laužo arba grotelių kepamu maistu, bet mieste tai daryti draudžiama. Kasmet ieškome naujos temos masiniam piknikui ir šiemet jo dalyviams nusprendėme padovanoti išskirtinę galimybę pasimėgauti keptais patiekalais pačiame miesto centre.

Gerą piknikautojų nuotaiką kurstys dainininkas Jurgis Brūzga su grupe. Piknikas prasidės ketvirtadienį 18 val. ir baigsis prieš leidžiantis saulei.

Masinis „Borjomi piknikas“ Lietuvoje rengiamas trečius metus iš eilės. Pirmasis piknikas ant pievelės greta Baltojo tilto įvyko 2012 m., jame dalyvavo daugiau negu 800 žmonių. 2013 m. piknikas vyko ant Baltojo tilto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)