„L’Officiel vaikai“ – naujas leidinys, kurį bus galima įsigyti jau nuo rugpjūčio 29 d. kartu su žurnalo „L’Officiel Mada“ rugsėjo numeriu.

„Nuo kitų leidinių, rašančių apie vaikus ir jų aktualijas, šis skiriasi tuo, kad yra išskirtinai apie madą. Tai itin estetiškas, kupinas tendencijų žurnalas, pagardintas prancūziškomis mados fotosesijomis“, – taip vykdomoji žurnalo redaktorė Giedrė Amelinė pristato išskirtinį „L’Officiel“ projektą.

Leidinys yra skirtas vaikų mamytėms ir tėveliams, kuriems svarbu, kad jų mažyliai augdami lavintų skonį, ugdytų ne tik drabužių, bet ir estetiškos aplinkos suvokimą, kūrybiškos saviraiškos įgūdžius. „Specialiame leidinyje – madingiausi vaikiškų drabužių deriniai, linksmos žavių mažylių fotosesijos, psichologų komentarai apie vaikų saviraišką per drabužius“, – džiuginantį rezultatą reziumuoja projekto vadovė G. Amelinė.

Kiekvienas leidinio puslapis pateikė iššūkių ir buvo įdomus nuotykis kūrybinei komandai. Ar dažnai jums tenka daryti interviu su šešiamečiu? Na, gerai, o ar dažnai pavyksta su tokio amžiaus asmenybe pakalbėti apie madą? Unikalu tai, kad net mažieji suvokia, jog už mados fasado iš tiesų slypi daugybė kitų svarbių ir prasmingų dalykų.

Leidinyje rasite įtakingiausių pasaulyje vaikų mados diktatorių sąrašą. Šį ir karščiausias vaikiškos mados tendencijas kartu su kolegomis prancūzais parengė žurnalo mados redaktorė Lina Bernotaitytė.

„Parduotuvėse pastebiu vis daugiau pilkos ir tamsiai mėlynos spalvų. Nebėra tiek daug apdarų su vaikiškais piešiniais ir aplikacijomis. Vaikai tampa stilingi ir šiek tiek „suaugėliški“, – taip mažųjų mados tendencijas apibendrina L. Bernotaitytė. Kuriant šį leidinį jai didžiausias ir netikėčiausias atradimas buvo įtakingi mados tinklaraštininkai vaikai.

Ištrauka iš interviu „Misija: dvynės“

Turite papuošalų?
Ieva: Turime. Bet mama neleidžia auskariukų įsiverti. Sakė, bus galima, kai bus dešimt metų.
Eglė: Arba septyneri.
Ieva: Bet auskarus turime.
Mėgstate žiedus, apyrankes?
Eglė: Aš labai mėgstu deimantus.
Ieva: Mes turim deimantus.
Eglė: Tėtė padovanojo. Tada buvo penkerių metų gimtadienis.
Ieva: Ten toks mažas burbuliukas.
Eglė: Susiversim papuošalą.
Ieva: Dabar mama paslėpė nuo mūsų deimantus...
O lėlių jums nereikia?
Ieva: Lėlių ir taip turim.
Ar žinote, kuo vilkėsite per fotosesiją?
Ieva: Nežinome. Mama tik batukų paėmė.
Aš manau, kad stilistė Lina atveš labai gražių ir madingų drabužėlių. Žinote, kas yra stilistė?
Ieva: Žinome, kas yra modelis. Modelis fotkinasi. Šiandien mes būsime modeliai.
O kur atsidurs tos nuotraukos?
Ieva: Žinome – žurnaluose. Ir Laura žino, ir Viltė žino, ir Simona žino. Visi darželio vaikai žino. Matė mūsų senas nuotraukas.
Ką jie sako, kai pamato jūsų nuotraukas žurnaluose?
Ieva: Nieko nesako, juokiasi.
Mergaitės, o kas yra mada?
Ieva: Mada yra modeliai.
Eglė: Mada yra ta, kuri vaikšto tiesiai.
Choru: Mama yra mada didžiausia!!!
Turite mėgstamą dainininkę?
Ieva: Ne. Turime tik mėgstamą draugę Laurą.
Eglė: Ji yra išdykėlė, o mes su ja išdykaujam.
Kokia aktorė labiausiai patinka?
Ieva: Snieguolė!
Eglė: Pelenė!
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)