Apie 100 greičio mėgėjų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Lenkijos dalyvavo septyniose sporto klubo „Coffee Racers“ varžybose Nemuno žiede, Bikernieki žiede Latvijoje ir „Auto24ring“ Estijoje. Kol kas panašu, kad po paskutinio etapo čempiono taurę parsiveš motociklininkas iš Lenkijos.

Pagal įskaitos balus pirmaujantį lenką Leszeką Rzoncą vejasi keli lietuvaičiai: Gedas Čeplaitis, Justas Bučnys, Saulius Kutkaitis. Tarp penkiasdešimties dalyvių ir dvi merginos – latvė Vineta Sartaputna ir lietuvė Fortūnata Grabauskytė.

Sporto klubo „Coffee Racers“ prezidentas Adomas Dautartas sako, kad tai bus didžiausias motociklų sporto renginys Lietuvoje – jame dalyvaus daugiausia motociklininkų. „Vis dažniau tie, kurie susigundydavo palenktyniavimu gatvėse, persikelia į mūsų lenktynes mėgėjams. Tai ir saugiau, ir smagiau. Beje, galbūt taip netrukus atrasime ir pretendentų į profesionalų sportą“, – teigia sporto klubo prezidentas ir lenktynininkas A. Dautartas.

Be finalinių lenktynių šį šeštadienį taip pat vyks tradicinė motociklininkų treniruotė bei pramogos žiūrovams: motociklo lėčiausio vairavimo konkursas, mobilus baras. Atvykę motociklininkai galės nemokamai susitepti grandines.

Norintieji dalyvauti treniruotėje ir lenktynėse dar gali registruotis sporto klubo „Coffee Racers“ tinklalapyje. Treniruočių metu motociklininkai mėgėjai galės konsultuotis su profesionaliais lenktynininkais. Pernai „Vrooam Oil Trophy 2013“ mėgėjų čempionatą laimėjo S. Kutkaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)