Pasak renginio organizatoriaus, iki vardinių numerių registracijos pabaigos dauguma „Velomaratono“ dalyvių formalumus susitvarkė. Šiuo metu „Velomaratone“ užsiregistravusių yra virš 7000 dalyvių.

Renginio dieną trys didžiausios dviračių entuziastų subūrusios bei įveikusios „Velomaratono“ trasą komandos bus apdovanotos.

Šiuo metu daugiausia narių turinčios komandos yra „Nutrilite team“, SEB ir „Swedbank“. „Nutrilite team“ sudaro 376 nariai, SEB komanda suburta iš 301 narių, o „Swedbank“ – iš 273.

„Kol kas galime tik nuspėti, kuriai komandai ar iniciatyvai atiteks didžiausios komandos apdovanojimas. Kiekvieną iš jų skiria labai mažas narių skaičius. Kadangi nemokama registracija yra pratęsta, tai iki renginio dienos dar viskas gali pasikeisti“, – sakė B. Vanagas.

Dalyvauti dviračių maratone Vilniuje gali kiekvienas dviratininkas, pagal savo amžių bei galimybes pasirinkęs vieną iš kelių tipų distancijų – sportininkų (100 km arba 50 km), mėgėjų (30 km) ir vaikų (2,4 km).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją