„Rusijoje atsirado šiokių tokių nesklandumų su finansais, todėl pradėjau dairytis klubo Europoje. Labai norėjau grįžti į Angliją ar Prancūziją, kur regbis yra populiarus, o čempionatuose – didelė konkurencija. Rusijoje teko rimtai kovoti tik su viena ekipa, o prieš kitas viskas buvo aišku iš anksto. Norėjosi daugiau sunkių rungtynių, nes tik tada galima tobulėti“, - pasakojo K. Navickas.

24-erių metų lietuvis per artimiausius metus tikisi įrodyti savo vertę ir sugrįžti ten, kur buvo prieš dvejus metus – į aukščiausią Prancūzijos TOP-14 divizioną.

„Grįžimas į Prancūziją - tik pirmas žingsnelis. Mano svarbiausias tikslas – grįžti į TOP-14 lygą. Komandoje yra daug naujų žaidėjų, ekipai šiemet iškeltas tikslas sugrįžti į „Pro D2“ divizioną. Pasiruošimas naujam sezonui vyksta sklandžiai, žaidžiame draugiškas rungtynes, o sezoną pradėsime rugsėjo pirmą savaitę“, - sakė K. Navickas.

„Pays d‘Aix“ ekipa su Lietuvos regbininku draugiškose rungtynėse 10:14 pralaimėjo „Narbone“ klubui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)