Pirmąkart tokią pramogą danguje išbandžiusi žinoma aktorė neslėpė susižavėjimo. Skraidydama parasparniu ji taip garsiai reiškė užplūdusias teigiamas emocijas, kad susižavėjimo šūksnius girdėjo netgi skrydį stebėję pramogautojai ant žemės.

E. Jackaitė pademonstravo neįtikėtiną drąsą paprašiusi piloto Jurijaus Jakovlevo pačiai leisti valdyti parasparnį. Aktorė nustebino pilotą - parasparnių pasaulio čempioną ir tada, kai pati paprašė išmėginti bene sudėtingiausią veiksmą parasparnių sporte – nusileidimą. Ekstremalių pojūčių nevengianti Eglė su iššūkiu susidorojo idealiai.

Iš mamos drąsą paveldėjo ir vyriausias Eglės sūnus Jokūbas. Vaikinas taip pat ėmėsi iniciatyvos ir pats sėkmingai valdė parasparnį.

„Kaip su kelnikėm, viskas normaliai? - juokėsi dėl sūnaus iš tiesų pergyvenusi E. Jackaitė. - Kodėl tu nešaukei?“

„Tu moteris, o aš turiu išlikti vyriškas“, - nesileido gėdinamas E. Jackaitės sūnus, kuris naujienų portalui prisipažino, kad su mama pramogauti visada būna labai smagu.

„Kartu išmėginame keturračius, vandens motociklus. Mama drąsos daugiau už mane turi, - E. Jackaitę gyrė Jokūbas. - Mama mėgsta jėgos aitvarus, aš taip pat turiu pamokų abonementą, bet vis nenueinu. Reikalai, reikalai... Gavau dovanų iš mamos. Laukiu progos pamokas išnaudoti, tada galėsiu mergelkai pasirodyti, koks drąsus esu.“

„Tai kada tą mergelką parvesi? - susidomi Eglė. - Mergelkom linkėjimai! Kad gera tik būtų, rupkė...“

„Labai gera turėti tokį didelį sūnų. Nežinau, kaip jis čia taip greitai užaugo, mane praaugo“, - žiūrėdama į savo vaiką negalėjo atsistebėti aktorė.

„Nes trąšomis maitini“, - su mama šmaikštavo šis.
Eglė Jackaitė su sūnumi Jokūbu išbando parasparnius

Daug laiko su sūnumis praleidžianti E. Jackaitė DELFI pasakojo, jog aplinkiniai neretai jos vyresnį sūnų palaiko jaunu jos širdies draugu.

„Kai pamatau, kad kas užmeta į mus akį, aš užmetu žvilgsnį atgal“, - nuo nepageidaujamų pavyduolių žvilgsnių mamą gina Jokūbas.

„Dabar dar toks laikotarpis, kai esu visai nesurūgusi, o sūnus - visame gražume. Tad žmonės leidžia sau pašmaikštauti“, - pastebi aktorė.

„Bet mes priimam tai kaip komplimentus“, - antrino sūnus.