DELFI skaitytojo pasakojimą pateikiame žemiau:

Penktadienį, rugpjūčio 8 d., apie 12 val. nakties atvykome į sostinės klubą „Mojo Lounge“. Buvome nustebę, kad klubas buvo beveik pilnas ir jame susirinkę labai daug žmonių.

Kadangi visi staliukai buvo rezervuoti, pasiėmėme po kokteilį ir su kompanija atsistojome baro gale. Atkreipėme dėmesį į vieną stalą, kuriame matomai buvo švenčiamos vestuvės, visi vyrai solidžiai apsirengę, jaunoji su balta, vestuvine suknele. Kompanija nebuvo ypatingai didelė: 7-10 žmonių, visi linksminosi ir šoko.

Kadangi stovėjome šalia, akys vis nukrypdavo į jų staliuką, ne kiekvieną dieną galima pamatyti vestuves klube. Praėjus maždaug valandai pamatėme sąmyšį, vienas vyras iš jaunosios kompanijos ir kitas prie tos kompanijos priėjęs vyras aiškinosi santykius.

Kadangi visi matėme bręstantį konfliktą, pradėjome kviesti apsaugos darbuotoją, jaunoji su padavėja – taip pat, bet apsaugos darbuotojas tik stovėjo ir mirksėjo, prasidėjo muštynės. Jūs neįsivaizduojate, kaip viskas baisiai atrodė. Kaip iš filmo. Skraidė ne tik stalai, bet ir jaunoji. Visi šaukėme, kvietėme pagalbą,bet niekas neįsivėlė ir nesustabdė konflikto, visi stovėjo prie laiptų ir žiūrėjo, patys žmonės, kurie buvo klube, rizikavo ir bandė sutramdyti tuos vyrus, kurie pradėjo muštynes.

Kai užsimezgė konfliktas, vyrų iš jaunosios kompanijos buvo vos 2-3, kai tų, kas puolė, buvo dvigubai, o gal net trigubai daugiau.

Policija atvažiavo, kai baigėsi muštynės. Visi išėjome į lauką pasižiūrėti, kuo viskas baigsis. Nepatikėsit, bet tie, kas užvirė visą košę, pabėgo. O apsaugos darbuotojai, patys sakydami, kad nematė, kas pradėjo konfliktą, nurodė į jaunųjų pusė, tada visus susodino į policijos automobilius.

Mes pribėgome ir bandėme aiškinti pareigūnams, kad ši kompanija nekalta, prašėme, kad paimtų mus kartu, kad norime paliudyti, nes matėme visą situaciją. Ar jūs galvojate, kad kas nors bent užsirašė mūsų duomenis? Ne.

Ir niekas mūsų nesivežė, kad duotume parodymus. Iki šios dienos mūsų penkių žmonių kompanija yra šoke. Išvažiavome iškart, kai visi išsiskirstė. Labai gaila, kad klubas, turintis tokį gerą vardą, turi tokius darbuotojus (...). Jaunosios suknelė buvo visa kruvina, matėme, kad iš jų kompanijos visi vyrai buvo kruvini. Buvo baisiau negu galima matyti siaubo filme (...)

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Policijos pareigūnai DELFI patvirtino, kad rugpjūčio 9 d. 2 val. 17 min. užregistruotas pranešimas, kad Vilniuje, Vokiečių g. 2, klube (klubo viduje ir lauke prie klubo) vyksta muštynės. Pasak pareigūnų, pirmieji policijos ekipažai atvyko jau po minutės. Teigiama, kad pasitelktas ir kinologas su tarnybinius šunimi. Dėl įvykio į policijos komisariatą apklausai pristatyti du vyrai M. N. (gim. 1976 m.) ir A. B. (gim. 1975 m.). Įvykio aplinkybės toliau tiriamos ir tikslinamos.

Paskambinus į „Mojo Lounge“ klubą, jo darbuotoja situaciją nupasakojo kitaip, nei pateikė DELFI skaitytojas. Telefonu atsiliepusi moteris nurodė, kad naktį klube iš tiesų vyko muštynes tarp dviejų kompanijų (neaišku, ar šie žmonės buvo pažįstami, ar ne) – viena iš jų buvo vestuvių dalyviai.

„Jos buvo apsaugos darbuotojų gražiai išprašytos, kad išeitų, kompanijos nebuvo puolamos. Kadangi ne vienas žmogus mušėsi, buvo iškviesta policija, ji toliau aiškinosi. Sulaikytieji priešinosi policijos pareigūnams“, - nurodė klubo darbuotoja.

Ji sakė, kad muštynes užfiksavo kameros, kuriose matyti, kad jaunoji pati bėgiojo su aukštakulniais bandydama išskirti besimušančius, ir prieš ją nebuvo smurtaujama. Pretenzijų klubui muštynėse dalyvavusi kompanija nepareiškė.

„Mūsų apsauginiai bandė išskirti ir sutaikyti, o kad kitiems mūsų svečiams jie nesukeltų problemų, paprašėme juos išeiti iš klubo. Nesvarbu, ar tai vestuvės, ar gimtadienis – mums svarbiausia žmonėms, kurie linksminasi, nesugadinti vakaro“, - sakė ji.

Pasak darbuotojos, policijos pareigūnams pasiteiravus apsaugos darbuotojų, kuri pusė kalta, jie nežinojo ir iškart buvo pasakyta, kad buvo dvi kompanijos. „Manau, iš mūsų klubo pusės normalu, kad kilus muštynėms, paprašėme išeiti. Kadangi buvo labai daug žmonių, iškvietėme policija“, - kalbėjo moteris.

Pasidalinkite savo istorija žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)