Norintys savaitgalį praleisti prie jūros ir mokytis iš žymiausių žurnalistikos atstovų, turėtų suskubti, nes registracija baigsis jau rugpjūčio 17d.

Net tris dienas truksiančiame festivalyje dalyvaus žymūs televizijos, spaudos ir radijo atstovai, kurie paskaitose dalinsis savo srities žiniomis, gerąja patirtimi, atsakinės į jaunimo klausimus ir plačiau pasakos apie žurnalistinio darbo virtuvę.

„Smagu, kad jau sulaukėme pirmųjų užsiregistravusiųjų. Dvejojančius ir dar nepasisprendusius noriu paskatinti, kad šis savaitgalis bus geriausia, kas jums galėjo nutikti šią vasarą. Žinios, pažintys ir linksmybės susipins į vieną neišdildomą savaitgalį”, - sakė festivalio organizatorius Žygimantas Mitkus.

Festivalyje gali dalyvauti 14-29 metų jaunimas, svajojantis apie žurnalisto karjerą, jau studijuojantis komunikacijos mokslus arba jau spėjęs paragauti žurnalisto duonos. Jei atitinkti aukščiau paminėtas savybes ir norėtum susitikti su savo bendraminčiais Palangos stovyklavietėje „Trikampis”, daugiau informacijos ieškok www.jauniejji-zurnalistai.lt arba www.facebook.com/jaunujuzurnalistufestivalis

Festivalio dalyvio mokestis – simbolinis, vos 35 litai. Visi dėstytojai, organizatoriai ir rėmėjai dės savanoriškas pastangas, kad jaunoji žurnalistų karta būtų vedama orumo ir atsakomybės.

Griebk palapinę, užrašinę, gerą nuotaiką ir susitikime pirmajame Jaunųjų žurnalistų festivalyje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)