„DELFI Pilietis - pagrindinė skaitytojų naujienų ir nuomonių platforma Lietuvoje. Kasdien matome, kad mūsų skaitytojai aktyvūs ir vis daugiau dalinasi užfiksuotais aktualiais įvykiais, praneša svarbią žinią visuomenei, kelia svarbius Lietuvai, savo miestui ar vietovei klausimus, problemas ar tiesiog siunčia įdomias istorijas. Esu dėkingas kiekvienam piliečiui, prisidedančiam prie operatyvios informacijos sklaidos“, - sako DELFI direktorius Darius Gudačiauskas.

Iki šiol skaitytojai turėjo galimybę norimą informaciją perduoti tekstu, nuotraukomis arba vaizdo medžiaga jų sugalvota tema, apie jiems svarbų įvykį ar norėdami dalyvauti „Savaitės temos“ konkurse.

Įgyvendinus platformos pakeitimus DELFI Pilietis siūlys ir papildomas, nuolat atnaujinamas temas skaitytojams, kurias įgyvendinę jie galės pelnyti specialius prizus. Pastelinis sostinės dangus, skaniausias sumuštinis Lietuvoje ar mano meilės istorija – kiekvienas skaitytojas galės rinktis jam įdomią, aktualią temą ir visam DELFI portalui atskleisti savo rašytojo, fotografo ar operatoriaus talentą.

Norintys įgyvendinti pagrindinės skaitytojų naujienų platformos DELFI Piliečio skelbiamas temas galės matyti, kiek jau yra tai padariusių žmonių bei kiek laiko liko iki jos įgyvendinimo pabaigos.

Visi, norintys pranešti aktualias naujienas, atsiųsti informaciją apie įvykius, nelaimes, renginius ar tiesiog pasidalinti savo nuomone ir istorija ir toliau galės tai daryti. Jie ne tik prisidės prie naujienų sklaidos, bet taip pat pretenduos į „Savaitės prizą“.

Jis kiekvieną penktadienį teikiamas šauniausiam savaitės teksto, nuotraukos ar vaizdo medžiagos autoriui – atsižvelgiama į autoriaus nagrinėtos temos aktualumą, atsiųstos medžiagos svarbą ir kitų skaitytojų reakciją.

2014 m. gegužės mėnesį DELFI Piliečio rubriką skaitė daugiau nei 400 tūkst. skaitytojų, o prasidėjus vasarai galima buvo matyti kone rekordinį vartotojų skaičiaus augimą – skaitytojų kiekis, lyginant su praėjusių metų birželio mėnesiu, šį birželį išaugo daugiau nei 60 proc.

Skaitytojai ne tik aktyviai skaito piliečių straipsnius, bet ir rašo – nuo praėjusių metų DELFI Piliečio gimtadienio – liepos vidurio – iki šių metų rugpjūčio pradžios rubrikoje išleista net 3640 tekstų

DELFI skaitytojai turi galimybę pateikti naujieną „Piliečių naujienos“ rubrikoje, savo nuomonę „Vox Populi“ rubrikoje, informaciją apie dingusius ar namų ieškančius gyvūnus – rubrikoje „Ieškau namų“, ir informuoti apie nekomercinius, nemokamus ir įdomius renginius rubrikoje „Yra ką veikti“.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso pagrindinis Lietuvoje naujienų portalas DELFI ir būrys teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms: Sporto TV, Alio.lt, Zave.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Nuo 2007 m. visos DELFI akcijos priklauso Estijos bendrovei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos bei leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)