Vyrų rinktinė gana nesunkiai rezultatu 3,5:0,5 įveikė Surinamo rinktinę. Pergales iškovojo tarptautinis didmeistris Šarūnas Šulskis, tarptautiniai meistrai Tomas Laurušas ir Emilis Pileckis, o tarptautinis meistras Mindaugas Beinoras savo partiją sužaidė lygiosiomis. Laimėję keturis mačus, vyrai surinko 8 komandinius taškus ir užima 34 vietą iš 177 dalyvių. Septintoje partijoje Lietuva susitiks su galinga Baltarusijos rinktine (27 reitingas).

Moterų rinktinė taip pat gana nesunkiai susitvarkė su Tadžikijos komanda rezultatu 3:1. Nepaisant to, kad pralaimėjimą patyrė komandos lyderė Deimantė Daulytė, užtikrintas pergales iškovojo Salomėja Zaksaitė, Dominyka Batkovskytė ir Giedrė Vanagaitė. Šiuo metu mūsiškės rikiuojasi 37 vietoje iš 136 komandų, o septintame ture kovos su Švedija.

Vyrų turnyre kol kas netikėtai pirmauja Azerbajdžano ir Kubos rinktinės, o moterų įskaitoje be pralaimėjimų žengia pagrindinės favoritės – Kinija ir Rusija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)