Mercedes-Benz S 600 Guard“ charakteristikose puikuojasi VR9 žyma. Šis kodas reiškia, kad modelis atitinka VR9 balistinį apsaugos lygį. „Mercedes“ teigimu, „S 600 Guard“ yra pirmasis automobilis, turintis tokią apsaugą.

Sustiprintas ne tik automobilio kėbulas – keleivius apsaugos ir naujas grūdintas stiklas, o salone galima rasti pavojaus signalą, gesintuvą, užsklandas langams bei ventiliacijos angas.

Į priekį automobilį traukia V12 variklis, turintis 530 AG ir 830 Nm. Dėl didelio mašinos svorio greitis elektroniškai ribojamas iki 210 km/val.

Standartiškai automobilis komplektuojamas su „Michelin PAX“ „run-flat“ tipo padangomis. Jos gali būti naudojamos ir pažeistos. Gamintojai žada, kad pradūrus tokias padangas dar galima važiuoti apie 30 km.

Šio teroristų atakas galinčio atlaikyti „Mercedes“ kaina oficialiai nenurodoma, tačiau šaltinių žiniomis, ji gali siekti apie 150 tūkst. svarų (apie 650 tūkst. Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)