Šį kartą pakalbėsime apie labai taupius vyrus, kuriems kiekvienas veltui išleistas centas yra didžiulis nusikaltimas. Žinoma, ir su tikru šykštuoliu santykiai gali pavykti, tačiau tuomet turėtumėte iš anksto susitaikyti, kad visada kartu laiką leisite namie ir niekada nuo mylimojo negausite gėlių, nes tai juk – tik nereikalingos išlaidos.

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia patarimų, kaip jau iš pirmųjų pasimatymų suprasti, kad jis – šykštuolis.

1. Susitikinėjate jau mėnesį, o jis vis dar kviečia jus kavos. Išgerti kavos kartu yra puikus pasiūlymas pirmajam pasimatymui. Tačiau jei ir po kelių pasimatymų jis vis dar nenori į jūsų susitikimus investuoti daugiau nei dešimt litų, turėtumėte pasvarstyti, kiek svarbūs jam jūsų santykiai. Nereikia pirkti brangių dovanų ar kviesti kartu pakeliauti po tolimus kraštus jo sąskaita, tačiau nuoširdžiai jumis besidomintis vyras turėtų kartkartėmis pakviesti jus romantiškos vakarienės ar į kiną.

2. Per pirmą pasimatymą siūlo užsisakyti patiekalą per pusę. Užsisakyti skirtingus desertus ir vienas kitą pamaitinti savuoju yra išties labai romantiška. Tačiau jei užsukate į piceriją ir jis jau per pirmą ar antrą pasimatymą pasiūlo pirkti vieną didelę picą per pusę, žinokite, kad ateityje jis gali norėti su jumis dalintis ne tik savo jausmais, bet ir visomis sąskaitomis...

3. Yra pakvaišęs dėl nuolaidų kuponų. Jei kartu esate jau kurį laiką, naudotis nuolaidų kuponais gali būti smagu. Tačiau jei per pirmą pasimatymą jis išsitraukia nuolaidų kuponų pluoštą ir perką patiekalą iš jų, kad sutaupytų kelis litus, susimąstykite. Juk per pirmą pasimatymą kiekvienas nori palikti gerą pirmąjį įspūdį, ir jei jis rizikuoja juo dėl kelių litų, tikriausiai ne taip labai jam ir patinkate.

4. Kiekvieną kartą jam pateikia „neteisingą“ sąskaitą. Kiekvieną kartą gavęs sąskaitą jis penkias minutes ją analizuoja ir visada randa ką nors ne taip. Tada jis eina aiškintis su padavėja, o jūs tyliai stovite kamputyje ir stebite, kaip kiti lankytojai jus nužiūrinėja. Ar tikrai norėtumėte tai patirti dar tūkstančius kartų, jei ir toliau su juo susitikinėsite?

5. Jis antrą kartą iš eilės pamiršta piniginę. Gyvenime pasitaiko įvairių situacijų, tad jei vaikinas pamiršo piniginę ir jums teko apmokėti vakarienės sąskaitą, galbūt vertėtų jam suteikti antrą šansą, jei jis jo nori. Tačiau jei jūsų simpatija kelis pasimatymus iš eilės „pamiršo“ piniginę, galite manyti, kad jis paprasčiausiai nori smagiai leisti laiką jūsų vienos sąskaita.