Pokyčiai:

- alkoholis (11 metų stažas)
- cigaretės (12 metų stažas)
- mėsa (žuvis, paukščiai ir kt.)
- 30 kg riebalinio antsvorio
+ 10 kg raumeninio audinio
- biologinis amžius prieš 7 metus - 35
dabar - 25-26 m.
(yra speciali aparatūra tai nustatanti)

Viskas priklauso nuo tikslo, kurio siekiame (jeigu sąmoningai siekiame jo apskritai)

Pirma nuotrauka yra 2007 - man 27 metai
Antra Nuotrauka - 2014 - man 34 metai

Mano tikslas buvo keisti gyvenimo būdą (šabloną), kuris privedė mane ir mano šeimą prie krizės. Ieškojau atsakymo, kas kaltas dėl mūsų santykių, finansų ir kitų krizių, ieškojau kažkur bankuose, rinkose, versluose, tačiau galų gale supratau, kad visos krizės slėpėsi manyje. Ėmiau viską keisti, ieškoti tikrumo, norėjau tapti atsikratyti mane valdančių priklausomybių, norėjau surasti tikrąjį save, savo pašaukimą, paskirtį ir gyvenimo įprasminimą...
Depresinę būseną geriausia gydyti judesiu. Aš pradėjau intensyviau sportuoti, daugiau judėti... Bičiulis mane, niekad nebėgusį savo noru nė metro, per 6 mėnesius parengė maratonui. Nubėgau 42,195 km. Apsivėmiau, bet nubėgau :)

Energea graikų kalboje reiškia Veiksmą. Ką tu dabar veiki, tokia tavo energetika, tiek energijos ir generuoji / arba drenuoji.


Kūno energijos pusiausvyra yra paprasta: reikia sudeginti tiek, kiek į save įdėjai, o svorį numečiau perėjęs prie augalinio maisto, 

per metus maždaug, aišku, degindamas rytais, tuščiu skrandžiu nubėgdamas maždaug 10 km vidutiniškai per dieną...
Kūnas lieka kūnu. Jei siela džiaugiasi, ir kūnui bus gerai (nors ir sunkiai jis dirba). Bet jei siela užgniaužta (psichologinės bėdos/depresija) - reik judėti. Nesvarbu kaip - plaukti, lėkti, bėgti, nerti, skristi, minti pedalus, eiti į jogą, tai chi, sporto salę, šokius ir pan. E motio (lotynų klb.) - iš judesio.
Koks judesys - tokia emocija.

Ačiū, kad esate.

Sėkmės visoms, kurioms reikia pokyčių...

Dalius

**********************

Tai yra istorija, atsiųsta konkursui „Mano svorio pokyčiai - kitokia (kitoks) aš!“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)