Sostinės ekipos legionierių iš Kipro pastaruoju metu persekioja traumos. Gegužės viduryje per rungtynes su Klaipėdos „Atlantu“ po šiurkščios varžovo atakos puolėjui įtrūko vidinis šoninis raištis. Po to epizodo K. Andreou beveik 2 mėnesius nesportavo ir prie „Žalgirio“ treniruočių prisijungė tik liepos pradžioje.

Neseniai atstovaudamas „Žalgirio“ dubleriams legionierius vėl patyrė traumą. Atlikus tyrimus puolėjui buvo nustatytas kairės kojos išorinio menisko radialinis plyšimas.

Šį kartą futbolininką teko operuoti. Prognozuojama, kad sportuoti jis negalės mažiausiai mėnesį.

K. Andreou – antrasis iš rikiuotės iškritęs „Žalgirio“ puolėjas. Sekmadienį per rungtynes su „Trakais“ šeivikaulis lūžo Adi. Brazilas dėl šios traumos nerungtyniaus 3 mėnesius.

Dar vienas su komanda šį sezoną daug besitreniravęs puolėjas – Edvinas Baniulis – šiuo metu dalyvauja Romos „Lazio“ peržiūroje.

„Žalgiryje“ buvo likęs tik vienas puolėjas Andrius Velička, bet jau trčiadienį prie komandos treniruočių prisijungs 19-metis Darius KazubovičiusLFF I lygoje rungtyniaujančio „Žalgiriečio“. Be to, vilniečių strategas Marekas Zubas per rungtynes puolėjo pozicijoje jau ne kartą yra išbandęs Liną Pilibaitį ir Serge'ą Nyuiadzi, teko puolėjo duonos trumpai paragauti ir Ryčiui Leliūgai.

Artimiausias Lietuvos „SMScredit.lt A lygos“ rungtynes „Žalgiris“ žais rugpjūčio 11 dieną Vilniuje su Klaipėdos „Atlantu“. Rungtynių pradžia – 18.45 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)