Tuo tarpu mūsų administratorė Dovilė, kaip visada pasitempusi ir viskam pasiruošusi, atsakinėjo į vieną pirmųjų į “Nardymo akademiją” atkeliavusių skambučių.

„Vaikinukas nori pirštis!” - padėjusi ragelį neeilinę naujieną pranešė Dovilė. Snūduriavęs nardymo centras beregint atgijo. Pasipylė klausimai ir svarstymai. Kas tas drąsuolis, kuriam nepakanka įprastai piršlybas lydinčio streso ir iš kur tiek drąsos daryti tai neriant patį pirmąjį kartą. Bet pasaulis, matyt, tuo ir gražus, kad jame gyvena patys įvairiausi žmonės (taip pat ir vyrai), kurie peršasi šokdami iš parašiuto, žiūrėdami mylimajai į akis sėdint namuose ant sofos susivėlusiais plaukais po mielos nakties ar pasiūlymą pateikdami reklaminiame skyde, stovinčiame ant kelio, kuriuo jų išrinktoji važiuoja į darbą.

Sutartu laiku pora atvyko į nardymo centrą ir prasidėjo logistikos darbai. Pirmiausiai įsimylėjėlius teko trumpam išskirti, kad vaikinas su nardymo instruktoriumi Andriumi galėtų aptarti žiedo įteikimo po vandeniu peripetijas. Svarstymų būta įvairiausių, tačiau galiausia nuspręsta, kad sužadėtuvių žiedą virvute vaikinas apsiriš aplink delną ir ners visą laiką laikydamas suspaudęs jį rankoje. Andrius padarė tris korteles. Ant pirmosios buvo užrašyta „Brangioji!!! Ar tekėsi už manęs?”, o ant kitų dviejų atsakymų variantai „Taip” ir “Tikrai taip”.

Nardymas yra sportas, kuriame siekiame maksimaliai sumažinti galimybę atsirasti rizikos veiksniams. Taip ir šiuo atveju pagalvoję nusprendėme, kad „Taip” tiks kaip gražus klasikinis atsakymas, o jei mergina savo džiaugsmą norės išreikšti ypatingai stipriai (ir kartu turės noro ir kantrybės skaityti ilgesnį tekstą) puikiausiai tiks variantas „Tikrai taip”. 

Likusieji ant kranto spėliojo ir nerimavo, kaip gi baigsis piršlybos po vandeniu. Pora išlipo iš vandens susikabinę rankomis ir niekam neleido suabejoti, kad piršlybos po vandeniu pavyko.

„Tas vyrukas jautėsi kaip ruonis” – apie nardymą kalbėjo Andrius. merginą lydėjęs Gediminas sakė, kad gavusi pasiūlymą ji iš netikėtumo stryktelėjo į paviršių, tačiau suvaldžiusi jaudulį paniro atgal, o pamačiusi kortelę „Brangioji!!! Ar tekėsi už manęs?” ilgai nesvarsčiusi pasirinko kortelę su užrašu „Tikrai taip”.

Į krantą išlipęs vaikinas pasakojo, kad pasimetė, kai perskaitė savo rankoje likusią kortelę su užrašu “Taip”, nes buvo pamiršęs, kad ant antrosios parašyta ne „Ne”, o „Tikrai taip”!!

Nepaisant jaudulio, užplūdusių naujų potyrių ir, pripažinkim, šiek tiek didesnės nei įprastų piršlybų metu adrenalino dozės iš „Nardymo akademijos” išlydėjome ne draugą su drauge, o sužadėtinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)