Dažniausiai sutiktume moterį, kuri sakytų, kad seksas tik po įsipareigojimų įforminimo – vestuvių, tačiau šiuolaikinei visuomenei, vyrams taip pat galėtų būti būdingas toks elgesys. Kodėl vyras turėtų mylėtis su moterimi dar iki vestuvių, jeigu vis tiek moteris gali pabėgti po puikios nakties ir net nesileisti į kalbas apie vestuves? Kodėl vyras turėtų patenkinti moterį ir būti paliktas? Iš tiesų vyrui daug sunkiau būti atstumtam, kai jis prašo moters tekėti, todėl galėtų vyrai labiau save saugoti ir nebarstyti į kairę ir į dešinę tokioms neapsisprendusioms damoms.

Požiūris tikrai turėtų visuomenei pasikeisti. Vyrus emociškai pririša seksas, ir tuomet vyrai tampa moters įgeidžių tenkinimo vergais. Tuo puikiai naudojasi įvairios moterys, o ypač „barakudos“, kurioms patogu būti išlaikomoms, tačiau jos net nesiruošia tekėti, o laukia kito savo grobio, kai jau pirmas išspaudžiamas kaip apelsinas.

O pati didžiausia problema mūsų visuomenėje - kad kai kurios moterys seksu stengiasi pastoti, o paskui vyras priverčiamas vesti jam visai netinkamą moterį dėl visuomenėje susiklosčiusių tradicijų. Ar taip neužkertamas kelias vyrui sutikti tą, kurią jis tikrai norėtų vesti be jokio išorinio spaudimo ir susilaukti atžalų su antrąja puse?

Dažnai kalbama apie vienišas mamas, tačiau tokių problemų nebūtų, jeigu vyrai būtų stipresni ir atsparesni moterų gašliems kerams. Būna atvejų, kai vyras galėtų sutikti kitą moterį, tačiau įsipareigojimai savo atžalai, kurią augina vieniša mama, neleidžia jam visų resursų nukreipti į tikrąją antrąją pusę. Be to, ne kartą teko girdėti atvejų, kai moterys nori pririšti prie savęs vyrą su atžala, tačiau nenori tekėti.

Kiek moterų pasinaudoja vyrais savęs tenkinimui ir net nesiruošia vėliau tekėti? Gana dažnas atvejis, kai po kelerių metų draugystės moterims atsibosta vyras, ir jos sako, kad ne tas žmogus ir spėkite „kas lieka ant ledo“. Tokių atvejų sumažėtų, jeigu vyrai labiau tausotų save. Nekalbant apie tokius atvejus, kai vyrai gali prisigaudyti lytiškai plintančių ligų iki vestuvių.

Galiausiai jie tausotų save tai vienintelei, kurią nuspręstų vesti ir su kuria norėtų susilaukti atžalų. Apie tai visuomenėje mažai kalbama iki šiol.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo nuomone – ar iki santuokos būsimi sutuoktiniai turėtų gyventi kartu? Ar iš tiesų svarbu „nešvaistyti“ laiko ir su antra puse suartėti tik tuomet, kai planuoji kartu kurti šeimą? Papasakokite savo patirtį ir rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt.

Savo patirtimi taip pat galite pasidalinti žemiau: