Laura dalyvaus įvairiose televizijų bei radijo programose, pristatydama Lietuvą ir savo dainą, kuri dalyvaus Eurovizijos dainų konkurse.

Pasak atlikėjos prodiuserio Lauro Lučiūno, viešėdama kitose šalyse L.Čepukaitė bendraus su žiniasklaida - Sofijos žurnalistams dainininkė planuoja duoti mažiausiai 5 interviu, o Ukrainoje - apie 10.

Jubiliejinis 50-asis "Eurovizijos" konkursas Kijeve, kuriame Laura dalyvaus su grupe "The lovers", vyks dviem etapais: pusfinalis rengiamas gegužės 19 dieną, o finalas - gegužės 21-ąją.

Lietuvos atstovai pusfinalyje pasirodys antri. Iš viso "Eurovizijos" pusfinalyje pasirodys 25 šalys, o 14 valstybių jau yra užsitikrinusios vietas gegužės 21 dieną vyksiančiame finale.

Pirmadienį išvykstanti Vilniaus miesto mero Artūro Zuoko vadovaujama oficiali delegacija Bulgarijos ir Ukrainos sostinėse susitiks su šių miestų vadovais bei verslininkais. Drauge su sostinės meru išvyksta Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys, Lietuvos pramonės, prekybos ir amatų rūmų asociacijos generalinis direktorius Vitas Mačiulis, kiti atsakingi savivaldybės pareigūnai, grupė Lietuvos verslininkų.

Miesto vadovai bei verslininkai dalyvaus įvairiuose dvišaliuose susitikimuose su kolegomis iš Bulgarijos ir Ukrainos, lankysis verslo įmonėse, dalyvaus Lietuvos - Bulgarijos bei Lietuvos - Ukrainos verslo forumuose.

Delegacija į Vilnių ketina sugrįžti penktadienį, balandžio 29 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją