include('/www/htdocs/delfi/media/quizes/atari4.inc'); ?>
į vakarėlį!

Pasak organizatorių, pirmasis „Atari Original“, startavęs per Velykas, pralenkė visus lūkesčius. Klubą „Galaxy“ aplankė per 1200 žmonių, o penktą valandą ryto daugumą šokančiųjų net nesiruošė skirstytis namo, teigiama „Atari“ pranešime spaudai.

„Penktą ryto klubas dar buvo pilnas ir jie visi dar maudėsi muzikoje. Planavome groti iki penkių. Dažniausia trečią valandą žmonės jau būna išsiskirstę, šį kartą nežinojom kaip elgtis. Nori nenori teko perkratyti savo plokštelių krepšį ir rasti dar penkias bombas“, - sakė Ignas i.v. pirmame „Atari Original“, grojęs beveik iki šeštos valandos ryto.

Paklausti, iki kelintos valandos ryto tęsis antrasis „Atari Original“, organizatoriai teigia, kad tai priklausys tik nuo publikos ir, žinoma, klubo „Galaxy“ administracijos.

„Atari Original“ organizatoriai, savo renginius simboliškai vadindami „šokių muzikos karnavalais“ žada, kad ir šį kartą lankytojus be muzikos dar pasitiks „Atari“ šokėjos, specialiai rengiamas šviesų šou bei dar keli iš anksto neskelbiami siurprizai.

Norėjo matyti Lietuvos prezidentu

Antrojo „Atari Original“ svečias Scottas Bradfordas Lietuvoje lankysis penktąjį kartą. Paklaustas apie linksmiausius nuotykius Vilniuje ir Kaune, Scottas atsakė, jog buvo daug linksmybių, bet keisčiausias buvo vienas fano raštelis. „Kartą grodamas pas jus nuo vieno vaikino gavau raštelį, kuriame jis teigė norįs mane matyti Lietuvos prezidentu. Tai buvo truputį keista“, - juokdamasis sakė „Atari Original“ svečias.

Scottas Bradfordas atstovauja D.Britanijos prodiuserių trijulę „Lexicon Avenue“, kuri pasaulyje išgarsėjo įrašiusi grupės „Depeche Mode“ remiksą „Only When I Lose Myself“. Kaip teigia Ignas i.v., ko gero nėra nei vieno garsaus pasaulinio lygio didžėjaus, kuris šios plokštelės nebūtų sukiojęs bent pusę metų.

Trijulė „Lexicon Avenue“, dirbanti nuo 1998 metų, savo prodiusuojamais kūriniais sudomino pasaulines žvaigždes Johną Digweedą ir Danny Howellsą. Šie jų remiksus panaudojo garsiuose muzikos rinkiniuose „Global Underground“ ir „Nubreed“.

Buvo pastebėti garsiųjų „Deep Dish“

„Deep Dish“ tris prodiuserius pastebėjo dar pačioje jų karjeros pradžioje ir 1998-aisiais išleido jų plokštelę „Here I Am“ savo leidybinėje kompanijoje „Yoshitoshi“. Scottas Bradfordas kaip „Lexicon Avenue“ narys remiksavo „Depeche Mode“ vokalisto Dave'o Gahano dainą „Dirty Sticky Floors“, taip pat atlikėjų Danny Tenaglia, „Dirty Vegas“, Johno Creamerio & Stephane K kūrinius.

2005 metais Scott Bradford daug laiko praleido įrašų, kur remiksavo kūrinius didžėjaus Dave Seaman įrašų firmai „Audio Therapy“. Neseniai Scott baigė įrašyti du naujus kūrinius su Lietuvoje gerai žinomu Barry Gilbey. Pastarieji bus pristatomi nauju pseudonimu „The Bush People“. Prodiuseris teigia savo muzikoje vis daugiau įmaišantis electro house, tribal ar net acid techno skambesio.

Iki liepos mėnesio – dar du „Atari Original“

Klubinių renginių organizatoriai „Atari“ iki šių metų liepos mėnesio klube „Galaxy“ planuoja surengti dar du „Atari Original“ renginius. Į juos jau pakviesta didžėjų pora iš Graikijos G Pal ir Anna Maria bei iš Australijos kilęs Anthony Pappa. Planuojama, kad „Atari Original“ trečias ir ketvirtas renginiai įvyks gegužės 27 ir birželio 17 dienomis.

Bilietai į balandžio 29 d. įvyksiantį „Atari Original“ pirmam šimtui lankytojų kainuos 20 litų, su „Atari SMS“ arba skrajute – 25 litai, kitiems – 30 litų. „Atari SMS” užsisakyti galima internete www.atari.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją