Ingredientai
Malta mėsa
600
g
"Santa Maria" maltos mėsos prieskoniai
1
šaukštas
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Malti džiūvėsėliai
1
stiklinė
Petražolės
25
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Baltas sausas vynas
2
šaukštai
Pomidorų sultys
2
šaukštai
"Santa Maria" akmens druska malūnėlyje
1
šaukštelis
Mocarelos sūris
120
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite visus susmulkintus produktus, išskyrus sūrį. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir suvyniokite į 2 cm dydžio stačiakampį.
Tada sudėkite ant mėsos kubeliais supjaustytą sūrį ir padarykite vyniotinį. Jį įdėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje 45 min., kol vyniotinis gražiai apkeps ir suminkštės. Vėliau palikite atvėsti ir po 5 min. supjaustykite. Patiekite su pomidorų padažu, jei mėgstate.
Atsiliepimai