Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Filė ištepkite garstyčiomis ir pabarstykite pipirais bei druska. Kiaulieną įdėkite į kepimo indą ir kepkite apie 20–25 min., kol mėsa viduje nebeliks rausva. Tada ją padėkite ant pjaustymo lentos ir uždenkite folija.

Supilkite sultinį į puodą, užvirkite ir, nuolat maišydami, pavirkite apie 5–6 min.

Atskirai vandenyje išmaišykite miltus, tada juos supilkite į sultinį. Virkite padažą, kol jis sutirštės apie 2–3 min. Tada sudėkite uogas ir išmaišykite. Jei norite, padažą galite paskaninti druska ir pipirais.

Patiekiant supjaustykite mėsą gabalėliais ir sudėkite į lėkštes
kartu su bulvėmis. Ant viršaus užpilkite padažo ir papuoškite čiobreliais.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai