Ingredientai
Sviestas
200
g
Cukrus
250
g
Miltai
250
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Vanilinis cukrus
1
pakelis
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Tofu
250
g
Sojų pienas
250
ml
Cukrus
75
g
Riešutų kremas
50
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštas
Citrinos žievelė ir sultys
1
vnt.
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą sutepkite riebalais.
Paruoškite tešlą. Kambario temperatūros sviestą sudėkite į dubenį, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Elektriniu plaktuvu plakite tol, kol cukrus visiškai ištirps. Po to po vieną įmuškite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir dalimis suberkite į kiaušinių masę. Tešlą vientisu sluoksniu iškrėskite į skardą ir kepkite penkiolika minučių.
Kol tešla keps, paruoškite įdarą.
Tofu (sojų varškę) sumaišykite su sojų pienu ir sutrinkite tyrelę. Įmaišykite riešutų kremą, cukrų, žiupsnelį vanilinio cukraus, vienos citrinos tarkuotos žievelės ir sultis. Iškrėskite šią masę ant tešlos. Ant viršaus išdėliokite gervuoges ir kepkite 40 minučių.
Atsiliepimai