Siekiant pasidalinti patirtimi naujienų portalas DELFI suteikia unikalią galimybę keistis informacija apie statybos įmones. Jei manai, kad statybininkai, renovavę Tavo daugiabutį, nusipelnė pagyros – pagirk juos. Atskleisk įmonę, kurioje jie dirbo ir išvardink Tave sužavėjusius jų darbo pliusus. Net neabejojame, kad geri įvertinimai tikrai pradžiugins puikiai savo darbą atlikusius statybininkus.

O jei susidūrei su tokia statybų įmone, kuri renovuojant daugiabutį padarė broką arba įžvelgei kitų minusų – taip pat neslėpk to. Galbūt supeikti statybininkai paraudonuos iš gėdos ir daugiau tokių pačių klaidų nekartos.

Pasidalinti patirtimi, kuri ypač svarbi daugiabučių renovacijai dar tik besiruošiantiems, labai paprasta. Parašę savo komentarą siųskite jį šiuo elektroniniu paštu: pilieciai@delfi.lt Jei esate užfiksavę statybininkų paliktą broką – laukiame nuotraukų.

Taip pat turime žinią ir statybininkams. Jei atsidūrėte jūsų klientų sudarytame „juodajame sąraše”, galite mums atsiųsti ir savo komentarą, kuriame turite galimybę atsakyti į kritiką.

Manome, kad pasinaudodami naujienų portalo DELFI sudaryta galimybe pagirti arba sukritikuoti renovaciją atlikusius statybininkus prisidėsite prie aukštesnės daugiabučių renovacijos kokybės ir paskatinsite statybininkus pasitempti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)