Kaip DELFI pasakojo pati moteris, jos svarstyklės tuos pačius skaičius rodo jau porą metų.

„Svoris nepasikeitė jau porą metų. Kaip numečiau, taip daugiau ir nepriaugau. Turbūt teisingą suknelę pasirinkau“, - šypsosi Dainė.
Dainė ir Donatas Baumilos

Po šeimos krizės numetusi daug svorio, D. Baumilė iš aplinkinių sulaukdavo gausybės komplimentų. Dabar, anot jos, visi jau priprato prie pasikeitusios išvaizdos. Pagyrimų ji iš žmonių sulaukia nebent tada, jei su bičiuliais socialiniame tinkle pasidalina naujomis savo nuotraukomis.

„Bet manau, kad visos gražiai atrodančios moterys sulaukia komplimentų, kai įkėlia naują nuotrauką“, - svarsto ji.

Tačiau dar labiau išgražėjusios D. Baumilės puikios išvaizdos paslaptis turbūt slypi puikioje savijautoje. Dainė neseniai grįžo iš pajūrio, kur ilsėjosi su savo šeima.

„Savaitę praleidome Nidoje. Ten mes su šeima važiuojame kiekvienais metais. Man tai - Lietuvos rojaus kampelis, - sako D. Baumilė. - Antrą savaitę praleidome mano tėvų sodyboje. Orai pastarąsias dvi savaites buvo nuostabūs poilsiui“.
Dainė Baumilė (d)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)