Ingredientai

Miltai stiklinė
Cukraus pudra stiklinė
Druska žiupsnelis
Cukrus 1 stiklinė

Gaminimo eiga

Iš miltų, sviesto cukraus pudros ir kiaušinio užminkykite tešlą ir išlipdykite ja kepimo formos dugną bei kraštus.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Tada supilkite 3/4 stiklinės cukraus ir dar plakite kelias minutes, kol cukrus ištirps.

Riešutus sumalkite, sumaišykite su likusiu cukrumi ir suberkite į baltymų masę. Ten pat suberkite ir serbentus ir atsargiai permaišykite.

Baltymų - serbentų masę sukrėskite ant tešlos ir dėkite į įkaitintą iki 175 laipsnių orkaitę. Kepkite maždaug 40-50 minučių.

Jeigu pyrago viršus pradės degti, pridenkite jį folija.

Patiekite šaltą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai