Ispanijos „Segunda Division“ rungtyniaujanti Lugos „Deportivo“ ekipa naujame sezone vilkės pilnus alaus bokalus simbolizuojančius marškinėlius ir taip reklamuos pagrindinio komandos rėmėjo „Estrella Galicia“ nealkoholinį alų.

Tuo metu „Deportivo“ vartininkas pasipuoš juoda apranga su aštuonkojo čiuptuvu ir veikiausiai vartuose darbuosis taip tarsi turėtų aštuonias galūnes.
Futbolo marškinėliai – lyg alaus bokalas ir aštuonkojo čiuptuvas

Futbolo marškinėliai – lyg alaus bokalas ir aštuonkojo čiuptuvas
Lugos atstovams nusprendė nenusileisti ir „Segunda B“ lygos Leono CyD („Cultural y Deportiva“) futbolininkai, kurie į aikštę žengs vilkėdami tikrus smokingus primenančius marškinėlius. Tiesa, gali būti, kad oficialiuose mačuose ši apranga visgi liks atsargine.
Futbolo marškinėliai – lyg smokingas

Primename, kad tarpsezonį savo dizainą nutarė pakeisti ir Madrido „Real“ – naujų jo išvykos aprangų spalva bus rožinė su baltomis juostomis ir, kaip juokiasi kitų komandų fanai, sostinės žaidėjus padarys labiau panašius ne į karalius (kaip priklausytų „Karališkajam“ klubui), o į princeses.

Rožinė kito sezono „Real“ apranga
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)