I. Dumbauskaitė džiaugėsi: „Man labai patinka Kipras, jaučiu sentimentus ir gerą aurą ten, nes prieš du metus būtent Larnakoje pasiekėme didžiausią iki šiol savo karjeros pergalę – tapome U19 pasaulio čempionėmis. Labai smagu, kad Arnas su Luku vyksta drauge, su jais delegacija tampa didesnė ir linksmesnė. Jei tik mums varžybos nevyks vienu metu, būtinai iš visų jėgų vieni kitus palaikysime“.

Ketvirtadienį lietuvių dar laukia dvikova su Sent Lusijos atstovėmis Skye Mondesir bei Dala Noel (29).

Šioje grupėje taip pat žais rusės Ksenia Dabiža ir Ana Gorbunova (8), Gabriela Roman ir Carola Biver Davila (20) iš Puerto Riko bei Kosta Rikos atstovės Yulianna Gonzalez ir Gabriela Arias Salazar (17).

Vyrų turnyro šešių duetų F grupės pirmajame mače 31-ąjį reitingą turintys Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis per 34 minutes 2:0 (21:17, 21:18) palaužė šeimininkų Charlamposo Zorpio ir Georgioso Chrysostomu (6) porą.

Ketvirtadienį vakare lietuviai dar žais su prancūzais Maxime Thiercy ir Romainu Di Giantomasso (18), o penktadienį kovos su lenkais Tomaszu Wierzbickiu ir Mateuszu Lysikowskiu (30), vokiečiais Clemensu Wickleriu ir Mirko Schneideriu (7) bei italais Alessandro Carucciu ir Giacomo De Fabritiisu (19).

Pirmajame pasaulio čempionato etape 36-os merginų ir 36-os vyrų poros suskirstytos į šešias grupes, o į atkrintamąsias varžybas pateks po keturias geriausias komandas iš kiekvienos grupės.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)