Ingredientai

Kapotas ledas 4 šaukštai
Rudasis cukrus 3 šaukšteliai
Laimo vaisiai 1 vnt.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Žaliąją citriną nuplaukite, nudžiovinkite. Žievelę nupjaukite ilga spiralės juosta, supjaustykite plonomis juostelėmis. Iš minkštimo išspauskite sultis.

Į stiklines suberkite po 1,5 arb. šaukštelio cukraus ir užpilkite žaliosios citrinos sultimis.

Mėtas nuplaukite, nupurtykite vandenį, šiek tiek sumaigykite šakute ir sudėkite į stiklines.

Į kiekvieną stiklinę suberkite po 2 valg. šaukštus kapoto ledo, užpilkite romu, po to sodos vandeniu, papuoškite žaliosios citrinos žievele.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai