DELFI skaitytojas rubrikai „Baudos kvitas“ atsiuntė keletą nuotraukų, kuriose įamžintas į vandens telkinį įvairuotas prašmatnus BMW X6. Vairuotojas taip pasielgė ne šiaip sau – jam į marias reikėjo įkelti priekaboje buvusį vandens motociklą.

„Kelių vyrų ir moterų kompanija atsivežė vandens motociklą, jį iš priekabos iškrovė mašina įvažiavę į vandenį. Juos perspėjo, kad čia yra vaikų, kad ir jie maudosi kur stovi jų mašina. Žmonės prašė patraukti automobilį iš vandens, bet jie kreivai pažiūrėjo ir nesureagavo“, – DELFI pasakojo vienas poilsiautojų.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją!

Užfiksavote chuliganišką vairavimą ar įžūliai pastatytą automobilį? Pasidalinkite informacija su rubrika „Baudos kvitas“ (baudoskvitas@delfi.lt) arba siųskite filmuotą medžiagą DELFI TV (http://tv.delfi.lt/upload/).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (524)