Ketvirtadienį jas aplankė Palangoje stovyklaujantys Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nariai: krepšininkas Martynas Pocius, ilgametis rinktinės talkininkas Juozas „Juozukas“ Petkevičius ir treneris Gintaras Krapikas.

Lietuvos rinktinės narių vizitas virto linksmu renginiu, prie kurio didele dalimi prisidėjo visada puikios nuotaikos J.Petkevičius. Paprastai negailintis patarimų krepšininkams ir kitiems sportininkams, „Juozukas“ nešykštėjo jų ir lenktynininkėms. Jis merginoms papasakojo, ką reikia daryti, norint išsaugoti energiją daug jėgų atimančiose lenktynėse.

„Kadangi merginos praleis daug valandų automobilyje, kur bus aukšta temperatūra, svarbiausias dalykas – gerti daug vandens, nes organizmas tokiose sąlygose praranda daug skysčių, - sakė J.Petkevičius. - Lenktynių dienos meniu tikrai turėtų būti vištienos ir makaronų patiekalų, kad būtų papildytos angliavandenių ir baltymų atsargos. Ir pabaigus lenktynes nepamiršti išgerti daug vandens, kad būtų atstatytas reikalingas mikroelementų kiekis“.

Savo ruožtu energija ir veržlumu garsėjantis M.Pocius susidomėjęs apžiūrėjo „Sostena-Renault Sport“ komandos lenktyninį automobilį „Renault Clio Cup“, domėjosi jo galia ir kitomis techninėmis charakteristikomis.

„Užtenka tik įsėsti į tokį bolidą ir jau padažnėja pulsas, imi jausti tą lenktynių dvasią ir adrenaliną, kurį gautum lenktynių trasoje“, - teigė krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją