Vilniuje, Justiniškių g. 144C, gyvenantis Darius (vardas pakeistas – red.) pasimetęs – nuo antradienio daugiabutyje išjungtas karštas vanduo. Kada jam ir kaimynui vėl bus tiekiamas karštas vanduo – neaišku.

Vyras pasakojo, kad informaciniame rašte, kuris iškabintas daugiabutyje, nurodyta, kad karštas vanduo atjungtas dėl AB „Viti“ įsiskolinimų „Vilniaus energijai“.

„Dabar išėjo taip, kad gyventojai už paslaugas sumokėjo, tačiau įmonė paslaugų tiekėjui – ne, ir gyventojai liko nuskriausti“, - skundėsi vilnietis. Vyras teigė bandęs susisiekti su AB „Viti“ atstovais, tačiau niekas jam situacijos neišaiškino.

„Kiek laiko bus išjungtas vanduo informacijoje nerašoma, bandžiau susisiekti su „Vilniaus energija“, bet ir jie sakė, kad negali kol kas nieko komentuoti ir laukia geranoriško susitarimo su „Viti“, - pasakojo pašnekovas.

„Vilniaus energijos“ atstovas spaudai Nerijus Mikalajūnas patvirtino, kad minėto daugiabučio namo gyventojams karštas vanduo yra atjungtas dėl AB „Viti“ įsiskolinimų. Kartu karšto vandens neturi ir tos pačios gatvės 144D namo gyventojai. Šie abu pastatai yra prijungti prie vieno šilumos punkto.

„Karštas vanduo yra tiekiamas įmonei „Viti“, kuri ir turi atsiskaityti su mūsų įmone. Kai įsiskolinimai bus padengti, karšto vandens tiekimas iš karto bus atnaujintas“, - patikino N. Mikalajūnas.

Kiek siekia AB „Viti“ įsiskolinimai bendrovei „Vilniaus energija“, pašnekovas neatskleidė.

Komentaro dėl įsiskolinimų iš AB „Viti“ portalui DELFI nepavyko gauti. Telefonu atsiliepusi bendrovės generalinio direktoriaus padėjėja Inga Jakimačiūtė teigė, kad direktoriaus darbe nėra ir pakomentuoti situacijos niekas nesiteiks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)