Ingredientai
Gaminimo eiga
Nuplauname braškes, stambias uogas perpjauname pusiau, švarius rabarbarus nulupame ir supjaustome centimetro dydžio gabalėliais. Inde maišome juos su paprastu ir vaniliniu cukrumi.
Atplėšiame ilgoką folijos gabalą, jį perlenkiame pusiau, kad būtų dvigubas. Vienoje folijos pusėje sudedame pusę paruošto mišinio, kitą folijos pusę užlenkiam ir gerai užlankstome kraštus, kad išeitų keturkampis krepšelis.
Nurodyto kiekio užtenka dviems krepšeliams.
Paruoštus folijos krepšelius dedame kepti ant kepsninės grotelių po vidutinio karštumo žarijomis. Geriausiai jie iškepa kepsninėje su dangčiu.
Per 15 - 20 minučių krepšeliai išsipučia ir būna iškepę. Desertą valgome šiltą iš tų pačių folijos krepšelių, paskaninę vaniliniais ledais.
R. Ničajienė produktus įsigijo Palangoje šiemet duris atvėrusiame „Fresh Market“.
Deserto gaminimas – DELFI nuotraukų galerijoje:
Atsiliepimai