Ingredientai
Cukrus
1
puodelis
Kokoso drožlės
1
puodelis
Sviestas
1
šaukštas
Kiaušinių tryniai
5
vnt.
Kiaušinio baltymas
1
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Dubenėlyje sumaišykite kokosų drožles, cukrų ir ištirpintą sviestą. Įmaišykite kiaušinių trynius ir baltymą. Labai gerai išmaišykite.
Masę sukrėskite į silikoninę kepimo formą ir statykite į kepimo skardą pripiltą vandens. Vanduo turėtų siekti pusę kepimo formos, kur keps pyragas.
Kiškite į iki 175 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 minučių.
Ištraukus kepimo formą leiskite pyragui atvėsti ir tik tada išverskite į lėkštę.
Laikyti šaldytuve.
Galima kepti ir keksiukams skirtose silikoninėse formelėse.
Atsiliepimai