„Tai – blogiausia diena mano gyvenime. Prašome visų sirgalių atleidimo ir dėkojame jiems už paramą.

Aš esu atsakingas dėl šio katastrofiško rezultato. Tai aš priėmiau sprendimus, pasirinkau žaidėjus, tai aš atsakingas. Po pirmo praleisto įvarčio mūsų žaidimas griuvo ir įvarčiai pasipylė vienas po kito. Nebebuvo laiko ką nors keisti. Tai – pralaimėjimas katastrofišku santykiu, blogiausias mūsų šalies istorijoje“, – dūsavo L. F. Scolari.

Prieš dvikovą teigęs, kad Neymaro ir Thiago Silvos netektis neturės įtakos brazilų žaidimui, treneris savo laikėsi ir po mačo. Jo žodžiais, nėra pagrindo galvoti, kad žaidžiant Neymarui rungtynės būtų susiklosčiusios kitaip, todėl neverta ieškoti pasiteisinimų.

L. F. Scolari taip pat paragino komandą sukaupti psichologines jėgas ir rimtai nusiteikti šeštadienį vyksiančiam mačui dėl trečios vietos.

„Gyvenimas tęsiasi“, – užbaigė specialistas, prieš pirmenybes tvirtai pareiškęs, kad jo auklėtiniai taps čempionais.

Į krūtinę mušėsi ir kiaurą kaip rėtis brazilų gynybą turėjęs cementuoti Davidas Luizas.

„Aš atsiprašau visos Brazilijos. Norėjau tik padaryti žmones laimingus, norėjau matyti jų šypsenas. Deja, nesugebėjome“, – liūdėjo ašaromis Belo Orizontės stadiono veją aplaistęs gynėjas.

„Sudėtinga paaiškinti tai, kas įvyko. Geriau jau būtume pralaimėję 0:1 po mano klaidos“, – pritrenktas buvo ir vartininkas Julio Cesaras.

Tuo tarpu rungtynes ant atsarginių suolo praleidęs gynėjas Dani Alvesas nebuvo toks savikritiškas.

„Nemanau, kad ši nesėkmė paliks dėmę mūsų karjerose. Vienas mačas negali to padaryti. Mes kovojome ir nuėjome iki pusfinalio – niekas negali to apjuodinti“, – svarstė Brazilijos rinktinės atstovas.

Primename, kad pusfinalyje triumfavusių vokiečių varžovai finale paaiškės po trečiadienio rungtynių tarp Argentinos ir Olandijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)