Ingredientai
Šaltai rūkyta šoninė
0.5
kg
Duona skrudinimui
12
riekelės
Kondensuotas pienas
1
indelis
Čederio sūris
3
puodeliai
Garstyčios
2
šaukštai
Vorčesterio padažas
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Šaltai rūkytą šoninę supjaustykite išilgai riekelėmis. Dvi riekeles suguldykite viena po kitos.
Imkite skrudinimo riekelę, nupjaukite plutą ir uždėkite ant šoninės krašto.
Sumaišykite kondensuotą pieną su garstyčiomis ir Vorčesterio padažu. Gauto mišinio užtepkite ant duonos riekės.
Užbarstykite sutarkuoto sūrio ir duonos riekę sukite su šonine.
Paimkite peilį ir supjaustykite pailgą suktinuką į dvi ar tris dalis.
Su mediniais smeigtukais persmeikite suktinukus ir kiškite į iki 190 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę.
Kepkite kol šoninė gražiai apskrus.
Atsiliepimai