Debiutavęs kaip koncepcinis modelis ir sulaukęs daug susižavėjimo bei pritarimo, „Volkswagen Beetle Dune“ nuo 2016 metų bus pradėtas gaminti serijiniu būdu. Tą patvirtino gamintojo atstovai.

Palyginti su įprastu „Volkswagen Beetle“ modeliu, „Dune“ pasižymės 50 mm didesne prošvaisa ir 29 mm platesne tarpvėže. Pradėjus automobilį gaminti serijiniu būdu, jis kainuos apie 2800 eurų daugiau nei paprastas hečbekas. Taip pat modelis turės ir kabrioleto versiją.

Pristatytas koncepcinis modelis komplektuojamas su 2,0 l / 210 AG TSI turbobenzininiu motoru, kuris derinamas su 6 pavarų DSG dviejų sankabų automatine greičių dėže. „Volkswagen Beetle Dune“ iki 100 km/val. įsibėgėja per 7,3 sekundes.

Tokį gamintojo žingsnį galima lengvai suprasti. Su nauju „Beetle Dune“ modeliu bus ne tik atnaujinta stilingų, bet ne itin populiarių „Beetle“ gamą, bet ir pasiūlyta dar viena šiuo metu itin populiarių, madingų ir paklausių SUV/krosoverių automobilių versija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)