Ingredientai
Vištienos filė
0.5
kg
Konservuoti žirneliai
0.5
puodelio
Konservuoti kukurūzai
0.5
puodelio
Obuoliai
2
vnt.
Laimo vaisių sultys
3
šaukšteliai
Virtos bulvės
0.5
kg
Razinos
0.5
puodelio
Majonezas
0.5
puodelio
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Svogūnų laiškai
sauja
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Atskirai išvirkite bulves ir vištieną. Palaukite kol atvės ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Vištieną sumaišykite su laimo vaisių sultimis ir alyvuogių aliejumi. Nulupkite obuolį, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su vištiena.
Išmirkykite razinas ir sumaišykite su vištiena, konservuotais žirneliais, kukurūzais ir smulkiai pjaustytais svogūnų laisškais.
Galiausiai sudėkite pjaustytas bulves, majonezo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite.
Atsiliepimai